ITALIAN PASTA & PIZZA

Italiaanse delicatessen, artisanaal en met veel liefde bereid.

AUTHENTIEKE ITALIAANSE PIZZA

Diverse smaken beschikbaar. Alle toppings zijn bespreekbaar. De Margherita pizza is bereid met de beste ingrediënten en dat proef je. Het Italiaans mimosa deeg, de 100% Fiori di latte mozzarella en de authentieke Italiaanse tomatensaus maakt hem meesterlijk lekker. Authentiek Italiaans, dat proef je!

Verse Pasta

Pasta op basis van griesmeel van harde tarwe,water,ei. Er is steeds een keuze uit diverse sauzen zowel in klein als groot formaat.

Focaccia

Focaccia is een Italiaans platbrood bereid met de beste ingrediënten en dat proef je. Aan het Italiaans mimosa deeg is enkel olijfolie, gist en een snufje zout toegevoegd, hetgeen het zijn authentieke Italiaanse smaak geeft.

Pinsa Romana

Pinsa Romana is een variant van pizza die je maakt met een mix aan bloemsoorten, veel water en een lange rijstijd. Het deeg wordt daardoor super luchtig en heel licht verteerbaar. Pinsa bevat minder zout en calorieën dan een traditionele pizza. De Pinsa Romana is een soort kruising tussen pizza en focaccia. Pinsa heeft een ovale of rechthoekige vorm, een knapperige korst en een luchtige, zachte binnenkant.