THE STORY

ALLES BEGON IN DE KEUKEN VAN “LA MAMMA”

Als kleine jongen stond ik uren in de keuken van “la mamma”. De heerlijke geuren die mijn aandacht trokken, het geluid van de potten en pannen, het grillen van vlees, het koken van soep… Indrukken opdoen, geuren ontdekken, technieken “lezen”… Stelen met mijn ogen, oren en neus… De “microbe” had ik dus al van kinds af aan te pakken…

“Foodie” zijn betekent meer dan koken alleen. Het is niet zomaar een “passie” maar eerder een “way of life”. Iets nieuw durven proberen, recepten ontwikkelen, verbeteren, aanpassen tot het “parfait” is… Luisteren naar opmerkingen en er iets mee aanvangen. Alles is steeds te verfijnen tot een perfect product…

Ik ben in 2017 uiteindelijk gestart met een Catering & Foodtruck project onder de naam “FOODBAZAR”

Ik ben in 2017 uiteindelijk gestart met een Catering & Foodtruck project onder de naam “FOODBAZAR”. Samen met het team zullen we dan ook onze passie verder zetten op verschillende events en feesten door u te bekoren met diverse gerechten volledig op uw maat. Dit allemaal volgens de inspiratie van de Chef en gebruik makend van lokale seizoen producten.